Herstellende Zullo keert binnenkort terug naar Utrecht

12 november 2014, 11:51

Vier maanden nadat hij tijdens een training zijn kruisband afscheurde, keert Michael Zullo terug naar zijn club FC Utrecht. De Australiër liet zich in eigen land opereren en werkte het eerste deel van zijn hersteltraject in eigen omgeving af. Nu het wat beter gaat, zal hij binnenkort in het vliegtuig naar Nederland stappen.

"Daar ziet het momenteel inderdaad naar uit", zegt de 26-jarige linkerverdediger op de website van zijn management over de naderende terugkeer naar Nederland. "Ik zal dan de laatste maanden van mijn revalidatie in Utrecht voortzetten. Ik kijk ernaar uit om me binnen niet al te lange tijd weer bij Utrecht te melden."

"Het gehele proces gaat in goed overleg met de medische staf van FC Utrecht en ik moet zeggen dat het de goede kant op gaat", zegt hij. "Ik ben wel blij dat ik destijds de beslissing heb genomen om me in Brisbane te laten opereren. Je bent na zo'n operatie vooral met jezelf bezig en dan is het fijn om in je eigen omgeving aan je herstel te werken. Ook is mijn familie een enorme steun voor me geweest in deze vervelende periode."

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen