Strootman maakt rentree bij klinkende zege Roma

9 november 2014, 23:05   Bijgewerkt: 10 november 2014, 00:52

Kevin Strootman heeft zondag na liefst acht maanden zijn rentree gemaakt bij AS Roma. De 24-jarige middenvelder kwam in de met 3-0 gewonnen wedstrijd tegen Torino zes minuten voor tijd binnen de lijnen.

De eindstand was op dat moment al lang en breed bereikt. Roma kende namelijk een gemakkelijke avond in het eigen Stadio Olimpico. Al na acht minuten opende Vasilis Torosidis de score. Hij stond vogelvrij bij een voorzet van Francesco Totti. Nog binnen het half uur stond het ook 2-0. Seydou Keita was met een harde knal trefzeker. Kort na rust verzorgde Adem Ljajic het slotakkoord. De Serviër krulde de bal vanaf randje zestien fraai binnen: 3-0.

De Romeinen verkleinen het gat met koploper Juventus door de zege weer tot drie punten. Na afloop zal het echter vooral gaan over de rentree van Strootman. De oud-speler van PSV, FC Utrecht en Sparta scheurde op 9 maart in de wedstrijd tegen Napoli een kruisband. Hij miste als gevolg het WK in Brazilië. Elk balcontact van de middenvelder werd door het Romeinse publiek bejubeld.

In Milaan zal de stemming zondag minder goed zijn geweest. Internazionale verspeelde namelijk weer eens punten. Tegen Hellas Verona bleef het elftal van Walter Mazzarri steken op een 2-2 gelijkspel.

Luca Toni had Hellas al in de tiende minuut op voorsprong gezet. Acht minuten later kwamen de gastheren alweer langszij. Mauro Icardi rondde af na afleggen van zijn collega-spits Rodrigo Palacio. Drie minuten na de rust bezorgde de Argentijn de Nerazzurri ook de voorsprong. Vlak voor tijd maakte Nico López de 2-2. Gary Medel (Internazionale) stond toen al niet meer op het veld na een rode kaart.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen