Terek Grozny zet Zenit St. Petersburg te kijk

8 november 2014, 18:57

Zenit St. Petersburg is haar ongeslagen status in de Russische competitie kwijt. Een week nadat met een 0-1 zege op CSKA Moskou uitstekende zaken werd gedaan in de titelstrijd, werd zaterdag op eigen terrein met 1-3 verloren van subtopper Terek Grozny.

Aílton Almeida was de grote plaaggeest van Zenit St. Petersburg. De Braziliaan was in de zeventiende minuut verantwoordelijk voor de 0-1 en tekende tien minuten na de pauze ook voor de tweede treffer van de bezoekers uit Tsjetsjenië. Hulk miste tussendoor een penalty. Igor Lebedenko maakte in de 61ste minuut aan het laatste sprankje hoop van Zenit een einde met de 0-3, al werd het twee minuten later door toedoen van Alexander Ryazantsev nog wel 1-3. Maar meer dan dat zat er niet in voor de thuisclub.

Zenit St. Petersburg gaat met 32 punten nog altijd fier aan kop in Rusland. CSKA Moskou volgt met 25 punten op de tweede plaats. De landskampioen gaat zondag wel nog op visite bij stadgenoot Dinamo Moskou, de ploeg van de Nederlandse verdedigers Alexander Büttner en Douglas.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen