Engeland doet beroep op in Burundi geboren Berahino

Ger
6 november 2014, 14:15

Bondscoach Roy Hodgson heeft Saido Berahino voor het eerst bij de Engelse selectie gehaald. De aanvaller van West Bromwich Albion kan op 15 november als international debuteren in het EK-kwalificatieduel met Slovenië op Wembley. Daarna speelt Engeland nog vriendschappelijk tegen Schotland.

De 21-jarige Berahino is dit seizoen prima op dreef in de Premier League. De geboren Burundees was in tien wedstrijden goed voor zeven doelpunten. Michael Carrick, Stewart Downing en Theo Walcott keren na een lange afwezigheid terug in het Engelse keurkorps.

Als Wayne Rooney tegen Slovenië in actie komt, mag hij een jubileum vieren. Voor de aanvaller van Manchester United is dat dan zijn honderdste interland.

De selectie van Engeland:

Doel: Fraser Forster, Ben Foster, Joe Hart

Verdediging: Leighton Baines, Gary Cahill, Calum Chambers, Nathaniel Clyne, Kieran Gibbs, Phil Jagielka, Luke Shaw, Chris Smalling

Middenveld: Ross Barkley, Michael Carrick, Stewart Downing, Jordan Henderson, Adam Lallana, James Milner, Alex Oxlade-Chamberlain, Raheem Sterling, Andros Townsend, Jack Wilshere, Theo Walcott

Aanval: Rickie Lambert, Wayne Rooney, Daniel Welbeck, Saido Berahino

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen