Mendes da Silva kijkt uit naar PSV: "Gini ken ik nog uit de flat"

4 november 2014, 08:37

Hij miste de wedstrijd in Eindhoven wegens een blessure, maar David Mendes da Silva hoopt er donderdag bij te zijn in de tweede ontmoeting tussen Panathinaikos en PSV. De middenvelder van de Griekse club, in het verleden actief voor onder meer Sparta, AZ en NAC Breda, kijkt uit naar de strijd met zijn landgenoten.

"Het is leuk om een aantal oude bekenden te zien. Zo ken ik Georginio Wijnaldum nog heel goed uit Rotterdam. We hebben in dezelfde flat gewoond in de wijk Schiemond. Ik ken hem al sinds hij een klein jochie was", zegt Mendes da Silva in De Telegraaf. Hij waarschuwt PSV voor de sfeer in het stadion. "Er kunnen maar 16.000 mensen in ons stadion, maar soms lijkt het wel of er twee keer zoveel mensen zitten. Zoveel kabaal maken ze."

Panathinaikos staat onder leiding van Yannis Anastasiou, die als speler uitkwam voor Ajax en Roda JC. De Hollandse invloeden zijn zichtbaar in zijn visie, stelt Mendes da Silva. "De trainer werkt volgens de Nederlandse voetbalstijl. Hij wil aanvallend, verzorgd voetbal spelen en op de training doen we veel positiespelletjes."

PSV en Panathinaikos staan donderdag vanaf 19.00 uur Nederlandse tijd tegenover elkaar.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen