Booy en Türüç praten het uit: "We omarmen Deniz weer"

Booy en Türüç praten het uit: "We omarmen Deniz weer"

3 november 2014 – De problemen tussen spelmaker Deniz Türüç en trainer Foeke Booy van Go Ahead Eagles zijn alweer uit de wereld. Na afloop van de wedstrijd tegen Heracles Almelo toonde Booy zich woedend op de middenvelder, omdat hij tegen een domme rode kaart aangelopen was. Een gesprek haalde maandag de kou uit de lucht.

Het 'goede en open gesprek' tussen Türüç en Booy duurde drie kwartier en hierin hebben beide heren elkaar 'goed in de ogen gekeken', meldt de club. Na afloop kwam de middenvelder met de volgende verklaring: "Ik heb mijn excuses gemaakt aan de trainer en de spelers en wil dat hierbij heel graag ook aan de hele club doen en de fans die ons altijd geweldig steunen. Ik heb mijn team in de steek gelaten en accepteer mijn straf. Ik wil zo snel mogelijk weer ons team helpen."

Booy vult aan: "Naar aanleiding van het gesprek vind ik ook dat iedereen er een punt achter moet zetten. Het is gebeurd, we zijn kwaad geweest, maar nu omarmen we Deniz weer. We kunnen door. Ik vraag ook de fans ons allemaal te steunen in dat heilige doel, lijfsbehoud, daar hebben we iedereen hard bij nodig. Zeker ook een goede speler als Deniz. We richten ons vanaf nu weer volledig op de toekomst. Op Heerenveen. En de toekomst is met Deniz, waarbij het belangrijkste is dat de onderlinge relatie goed was, is en ook zal blijven. Punt."

Türüç is door de KNVB voor drie wedstrijden geschorst, waarvan één voorwaardelijk.

  

gerelateerd

Meer nieuws

  1. zondag 25 oktober 2020

  2. zaterdag 24 oktober 2020

  3. vrijdag 23 oktober 2020