Clubloze Fernandez duikt op bij oude club Excelsior

3 november 2014, 13:28

Guyon Fernandez wilde naar het buitenland, maar lijkt toch dicht bij huis te blijven. De spits traint vanaf woensdag mee bij zijn oude club Excelsior, dat in hem een 'mogelijke versterking' voor de selectie ziet. Fernandez traint in eerste instantie mee om zijn conditie op peil te houden, maar sluit niet uit dat hij langer blijft.

"De insteek is dat ik de komende tijd ga meetrainen en dan zien we wel wat ervan komt. Mijn belangrijkste doel is fit worden, maar wat mij betreft liggen alle opties open", zegt de oud-spits van Feyenoord en PEC Zwolle.

Afgelopen zomer vertrok de 28-jarige Fernandez bij PEC Zwolle omdat hij een avontuur in het buitenland aan wilde gaan. Dat kwam niet van de grond, vertelt hij op de clubsite. "Ik had zelf besloten dat ik naar het buitenland wilde, maar uiteindelijk is dat helaas niet geworden wat ik ervan had verwacht. Ik kwam voor vervelende verrassingen te staan. Zo dat mijn zaakwaarnemer zei: dat moet je niet doen. Ik was bijvoorbeeld in China, maar daar zien de contracten er heel anders uit dan hier, met allemaal kleine lettertjes en bepalingen. In Saoedi Arabië had ik al een contract getekend, maar uiteindelijk liep het allemaal anders omdat de eigenaar ineens een ander idee had. Heel jammer, maar het is niet anders. Soms is het beter om dan eieren voor je geld te kiezen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen