Paris SG en Lyon komen terug van achterstand

1 november 2014, 22:17

Ondanks een 1-0 achterstand bij rust heeft Paris Saint Germain zaterdag drie punten gepakt in de uitwedstrijd tegen Lorient. De formatie van coach Laurent Blanc trok met 1-2 aan het langste eind in het Stade du Moustoir.

Door een doelpunt van Raphael Guerreiro in de 42ste minuut keek Paris SG na de eerste helft tegen een 1-0 achterstand aan, maar na de doelwissel stelden de bezoekers orde op zaken. Edinson Cavani maakte na een uur gelijk, Jean-Christophe Bahebeck ontpopte zich acht minuten later tot matchwinner. Op aangeven van Marco Verratti bepaalde de 21-jarige aanvaller de eindscore op 1-2.

Bij Paris Saint Germain waren Zlatan Ibrahimovic en Gregory van der Wiel afwezig. De Zweed kampt met een hielblessure, Van der Wiel is geschorst. De Nederlandse rechtsback kreeg vorige week tegen Girondins Bordeaux een directe rode kaart.

Paris SG nadert door de winst koploper OIympique Marseille tot één punt, 24 om 25, maar laatstgenoemde club komt zondag nog in actie. Het krijgt dan visite van RC Lens. Olympique Lyon hield het verschil met Paris SG op één punt, door met 1-3 te winnen bij OGC Nice. Alexandre Lacazette (2) en Steed Malbranque bogen in de laatste 26 minuten een 1-0 achterstand om in een overwinning voor l'OL. Ook Saint-Etienne had op 23 punten kunnen komen, maar met Ricky van Wolfswinkel in de basis werd op bezoek bij OSC Lille met 1-1 gelijkgespeeld. Beide teams misten in de slotfase een strafschop.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen