Sneijder grijpt laat koppositie tegen Babel en Donk

31 oktober 2014, 21:00

In de Turkse Süper Lig heeft Galatasaray zichzelf vrijdagavond op het nippertje een goede dienst bewezen. Het had een overwinning op Kasimpasa nodig om de koppositie over te nemen van Besiktas en wist deze in de eigen Türk Telekom Arena pas in de laatste minuten van de wedstrijd over de streep te trekken tegen de subtopper.

Zonder Wesley Sneijder in de basis keek Galatasaray in de theepauze tegen een 0-1 achterstand aan. Kasimpasa speelde aardig, met Ryan Babel en Ryan Donk in de basis. Babel maakte het Sabri, de vervanger van Sneijder, zeer lastig en Donk leverde de assist bij de fraaie openingstreffer van Adem Büyük.

In de tweede helft wist Galatasaray het tij te keren, al ging dit niet echt van harte. Burak Yilmaz tekende vlak na rust de gelijkmaker aan, voordat Sneijder inviel in de 54ste minuut. Umut Bulut, die bij de eerste treffer nog de aangever was, wist uiteindelijk in blessuretijd drie punten uit het vuur te slepen voor Cimbom.

Galatasaray is nu de lijstaanvoerder, met zestien punten uit acht wedstrijden. Besiktas volgt op twee punten, met een wedstrijd minder gespeeld. Mersin Idman Yurdu, Akhisar Belediyespor en Fenerbahçe staan op twaalf, Kasimpasa heeft één puntje minder.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen