Fernandez nog altijd op zoek: "Het komt wel goed"

31 oktober 2014, 18:17

Guyon Fernandez was de afgelopen jaren een vast gezicht in de Eredivisie, maar zit na zijn vertrek bij PEC Zwolle nog altijd zonder club. Na tien doelpunten in 24 wedstrijden voor de Zwolse club, waarmee hij ook de beker won, wilde hij een buitenlands avontuur aangaan. Deze kwam er tot dusver nog niet.

Een lang verblijf bij PEC Zwolle zat er voor Fernandez niet in. "Ik wilde dat ook niet. Ik had in Nederland al bij verschillende clubs gespeeld, toen ik de beker had gewonnen met PEC vond ik dat het tijd was voor het buitenland, daar had ik mijn zinnen op gezet", geeft hij aan tegenover Helden Online. Hij is nog altijd druk op zoek naar een nieuwe club. "Natuurlijk is het vervelend dat ik nu nog geen club heb, maar ik ben een gelovige jongen en geloof dus dat alles gebeurt met een reden. Ik kan wel gaan zitten mauwen, maar daar krijg ik ook geen club van. Ik ken mijn cv en weet wat ik kan. Het komt wel goed."

Er verschenen diverse berichten over Fernandez in de media. "Verschillende media zeggen dat ik iets heb getekend of ga tekenen, maar dat is niet waar", reageert de aanvaller. "Voor mij is het pas zeker als ik ergens mijn handtekening onder zet. Ik heb wel wat dingen afgewezen, zoals Saudi-Arabië, maar dat doe ik omdat het niet bij me past. Het buitenland is leuk, maar het moet wel aansluiten bij wat ik wil."

Ondertussen werkt Fernandez vooral aan zijn fysieke gesteldheid. "Nu probeer ik mezelf vooral fit te houden. Ik heb een personal trainer en samen met hem zwem ik en ga ik naar de fitness. Ik weet niet hoe lang ik het volhoud. Wat als ik over twee maanden nog geen club heb? Weet ik niet, ik heb geen glazen bol."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen