Aangeboden door

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Fischer: "Ben vereerd dat Excelsior wil verlengen"

Fischer: "Ben vereerd dat Excelsior wil verlengen"

Claim een freebet van €50,00 bij Jacks.nl
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

29 oktober 2014 – In 2012 moest Sander Fischer nog vertrekken bij FC Emmen, maar twee jaar later is hij de aanvoerder van Excelsior, dat ook nog eens zijn verbintenis wil verlengen. De verdediger is blij met deze blijk van waardering: "Ik heb het hier erg naar mijn zin en ben vereerd dat Excelsior mijn aflopende contract wil verlengen."

De captain van Excelsior laat het wel allemaal rustig op zich af komen: "Het is nu nog te vroeg in het seizoen om daar over te spreken. Natuurlijk wil ik het hoogste nastreven, dus ik zie het de komende weken allemaal wel", sprak Fischer tegen RTV Rijnmond. Hij sluit een winters vertrek uit Kralingen niet uit. "Op dit moment weet ik daar nog niets van. Mocht er interesse komen dan kan ik daar rustig over nadenken."

Fischer speelde in het verleden over voor WKE, nadat hij bij Emmen vertrek en voordat hij bij AGOVV Apeldoorn belandde. Donderdag treft hij de Emmense topklasser in de beker. "Ik ken nog veel mensen daar. Behalve de voorhoede heb ik met iedereen uit het team nog bij FC Emmen gespeeld. De club leeft ook enorm. Zij wonen met veel mensen op het woonwagenkamp, die fanatiek voor WKE zijn. Dat is alleen maar leuk", besluit de verdediger van Excelsior. Claim een freebet van €50,00 bij Jacks.nl Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

CLAIM 5 KEER EEN
FREEBET VAN €10,00! Meld je aan

Reacties

gerelateerd