Bertrand wil bij 'fantastische manager' Koeman blijven

28 oktober 2014, 07:00

Ryan Bertrand wordt dit seizoen door Chelsea uitgeleend aan Southampton, dat onder manager Ronald Koeman aan een ijzersterk seizoen bezig is. De 25-jarige linksachter ziet het wel zitten om op permanente basis over te stappen naar The Saints.

"Het is iets wat je moet afwachten, maar ik zie geen reden waarom ik hier niet zou blijven spelen", sprak Bertrand tegen de BBC. Hij wordt voor de zevende keer (!) door Chelsea verhuurd, maar lijkt zich nog nooit zo goed te hebben gevoeld als bij Southampton het geval is. "Er ligt hier een goede basis, we zetten stappen in de goede richting. We hebben fantastische fans, fantastische spelers en een fantastische manager."

De tweevoudig international van Engeland staat dus zeker open voor een langer verblijf bij Southampton, dat momenteel tweede staat in de Premier League. "Het is tot dusver een zeer goede ervaring voor mij geweest, dus ik zou niet weten waarom niet. Ik ben blij met de start, maar er is nog steeds werk te doen. Als team worden we alleen maar beter, individueel groei ik ook."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen