Alberg maakt zich zorgen over premies en blessures

27 oktober 2014, 22:07

De leiding van ADO Den Haag ligt nog altijd met de spelersgroep in de clinch over de uit te keren wedstrijdpremies. Roland Alberg, de aanvoerder van de Hagenaars, heeft in TV West Sport bevestigd dat de selectie nog steeds geen akkoord met de clubleiding heeft bereikt over de bonussen.

Normaliter liggen de afspreken omtrent wedstrijdpremies ruim voor de start van het seizoen vast, maar bij ADO is hier nog geen sprake van. "We zijn er druk mee bezig", zegt Alberg, die tevens benadrukte dat hij net graag op kunstgras speelt. De selectie van de Haagse club kent veel blessuregevallen. "Vorig seizoen hebben we veel moeite gehad met de omschakeling van gras naar kunstgras. En juist die omschakeling heeft toen ook veel blessures opgeleverd."

De captain van ADO speelde zelfs twee wedstrijden met een injectie in zijn enkel. "Soms kon ik eigenlijk niet spelen, maar moest het wel. Dat komt ook door de smalle selectie. Stel dat het met ons basisteam even niet loopt, dat zouden er spelers op de bank moeten zijn die iets extra's kunnen brengen", aldus Alberg.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen