Club Brugge gooit eigen glazen in tegen KAA Gent

26 oktober 2014, 17:15

Het eerste Belgische affiche van deze voetbalzondag heeft een remise opgeleverd. Club Brugge en KAA Gent bleven tegen elkaar steken op een 2-2 gelijkspel. De Brugse formatie had het aan zichzelf te danken dat het niet won. Door een rode kaart hielp de ploeg van Michel Preud'homme haar tegenstander in het zadel.

De wedstrijd in het Jan Breydel Stadion was er een met een hoge intensiteit. Danijel Milicevic schoot de bezoekers uit Gent binnen een kwartier op prachtige wijze aan de leiding. Club was wakker geschud en stelde nog voor de theepauze orde op zaken. Tom de Sutter was er hoogstpersoonlijk verantwoordelijk voor dat er een 2-1 ruststand op het scorebord stond, met twee prima doelpunten.

In het tweede bedrijf liep Club-speler Oscar Duarte al snel tegen een rode kaart aan. Rafinha herstelde vervolgens na een uur spelen het evenwicht namens Gent. Daar zou het bij blijven, waardoor Club nog twee punten achter Anderlecht blijft staan. De Brusselse ploeg komt later op de dag in actie tegen Standard Luik.

Ruud Vormer hield 90 minuten lang de reservebank warm bij Club.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen