Gudelj liet tattoo van vader Nebojsa zien na doelpunt

26 oktober 2014, 12:18

Nemanja Gudelj speelde zaterdagavond een belangrijke rol bij AZ in de thuiswedstrijd tegen FC Groningen. Hij miste eerst een strafschop, die in de rebound overigens nog wel benut werd door Mikhail Rosheuvel, en bepaalde in de slotfase de eindstand op 2-2. De Serviër scoorde de gelijkmaker met een fraaie vrije trap en was daar zeer gelukkig mee.

"Op de training oefen ik vaak vanaf die plek, dus ik wist eigenlijk al – het is misschien wat raar gezegd - voor 99 procent zeker dat die bal er in zou gaan. Of ik moest hem slecht raken. Maar als ik hem goed zou raken, dan zou de bal er in gaan. Ik probeer ze gewoon over de muur te schieten en de bal te laten dalen", legde Gudelj uit voor de camera's van FOX Sports.

Na de late gelijkmaker zocht Gudelj de camera op, om een tatoeage te showen. Het is een inktpatroon waar zijn vader Nebosja, twee weken geleden de laan uitgestuurd bij NAC Breda, op prijkt. "Die heb ik al een paar weken. Hij heeft hem zelf gezien. Hij is niet van de tattoo's en vroeg of dit de laatste was. Ik antwoordde dat het einde inderdaad bijna nabij is."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen