Oar: "Als we ons niveau halen, is er veel mogelijk"

26 oktober 2014, 09:05

Het mooiste affiche in de Eredivisie van deze zondag is het treffen tussen FC Utrecht en PSV in Stadion Galgenwaard. Hoewel de Domstedelingen weinig vertrouwen kunnen scheppen uit de vorige ontmoetingen (2-0 verlies in de beker en 1-5 competitieverlies), heeft Tommy Oar vertrouwen in een goede afloop.

"We geloven absoluut in een stunt", stelt Oar in aanloop naar de clash met de koploper tegen de NOS. De Australiër kan zich de ruime 1-5 zeperd van vorig jaar nog goed herinneren. "We zijn dit jaar sterker", verzekert hij. "We verdedigen goed, dus we gaan met meer vertrouwen het duel in. Als we ons niveau halen, is er veel mogelijk. We hebben fantastische spelers, dus ik geloof zeker in een goed resultaat."

De 22-jarige Oar is wederom bezig aan een prima seizoen. Zijn prestaties in de Domstad zouden hem belangstelling van Ajax hebben opgeleverd. De international van Australië voelt zich wel goed op zijn plek bij Utrecht. "Iedereen is heel aardig en Utrecht is een geweldige stad", zegt hij. "Ik heb het prima naar mijn zin hier. En FC Utrecht heeft een sterk team, dus dit is goed voor m'n groei."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen