Dijkhuizen: "Twente heeft een goede, maar degeljke ploeg"

Dijkhuizen: "Twente heeft een goede, maar degeljke ploeg"

25 oktober 2014 – Voor Excelsior staat zondag de thuiswedstrijd tegen FC Twente op het menu. Op papier zijn de Kralingers de mindere ploeg, maar trainer Marinus Dijkhuizen sluit een stunt zeker niet uit. De oefenmeester moet het, evenals in het uitduel met FC Groningen (1-1), zonder de geblesseerde Daryl van Mieghem stellen.

Het is de nummer veertien tegen de nummer vijf, op Woudestein. "Onze organisatie staat vrij goed. FC Twente heeft een goede, maar degelijke ploeg. Ze hebben veel wedstrijden gelijk gespeeld en uit pas één keer gewonnen, terwijl wij thuis nog niet hebben verloren. Het is dus niet zo dat wij niet van FC Twente kunnen winnen", zegt Dijkhuizen op de clubwebsite over het treffen met de Tukkers.

Excelsior heeft vertrouwen getankt in Groningen, waar het de zaakjes in de verdediging goed op orde had. "Maar aan de bal willen we beter worden", stelt Dijkhuizen ietwat kritisch. "Het gaat al beter, maar we willen daar nog meer stappen in maken. Dat doe je door wedstrijden op dit niveau te spelen. Conditioneel, technisch en tactisch hebben we al stappen gemaakt, maar ik verwacht dat de ploeg nog beter kan worden."

gerelateerd

Meer nieuws

  1. woensdag 12 augustus 2020

  2. dinsdag 11 augustus 2020

  3. maandag 10 augustus 2020