Eagles 'niet met Olympische gedachte' naar ArenA

24 oktober 2014, 20:21

Go Ahead Eagles wist twee keer op rij te zegevieren, maar staat komende zaterdag voor een zeer grote uitdaging. De Deventenaren gaan op visite bij Ajax, met de wetenschap dat ze in de historie nog nooit een punt wisten te pakken in de Amsterdam ArenA. "Een mooi moment daar verandering in te brengen", vindt trainer Foeke Booy.

"We gaan met z'n allen voor een goed resultaat in de ArenA", stelt de trainer van de Eagles op de officiële clubwebsite. "Waarom niet? De Olympische gedachte - meedoen is belangrijker dan winnen - laten we thuis. Het zal natuurlijk niet makkelijk worden, maar we hebben wel de intentie een resultaat neer te zetten. Het is daarbij belangrijk dat we onszelf zijn, durven te blijven voetballen in balbezit", weet Booy.

Booy acht zijn ploeg op voorhand niet kansloos in Amsterdam. "Ook in de ArenA zullen we ruimtes krijgen, dus de kans om te voetballen. Je merkt dat het team daar steeds meer ervaring en herkenning in krijgt. Dat zag je al tegen Zwolle toen we onze voorsprong verdedigden. Dat ging een stuk beter dan in de beginfase van het seizoen in het duel met Groningen."

Lars Lambooij, Mawouna Amevor en Alex Schalk zitten weer bij de selectie. "Dat is goed voor de concurrentie binnen het team", benadrukt Booy, die alleen nog niet kan beschikken over Lesly de Sa.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen