Lens verliest met Kiev; De Guzman onderuit in Bern

23 oktober 2014, 21:12   Bijgewerkt: 23 oktober 2014, 23:17

Sevilla en Standard Luik, net als Feyenoord uitkomend in groep G in de Europa League, hebben donderdag een punt overgehouden aan hun onderlinge treffen in België (0-0). Sevilla heeft halverwege de groepsfase 5 punten verzameld. Standard Luik en Rijeka volgen met 4 punten. Feyenoord is met 3 punten voorlopig hekkensluiter.

Everton behield de koppositie in groep H. De Toffees hielden een punt over aan het bezoek aan Lille (0-0). Everton heeft halverwege de groepsfase 5 punten verzameld. VfL Wolfsburg volgt op 1 punt na de uitzege op Krasnodar (4-2). Lille blijft voorlopig op 3 punten steken. Krasnodar heeft 2 punten.

Young Boys versloeg in eigen huis het Napoli van basisspeler Jonathan De Guzman. De Zwitsers wonnen met 2-0 door treffers van Guillaume Hoarau en Leonardo Bertone. De Guzman werd enkele minuten voor tijd naar de kant gehaald door trainer Rafael Benitez, die steeds verder onder druk komt te staan in Napels. De Italianen wisten de eerste twee duels nog wel te winnen in groep I.

Jeremain Lens leed met Dinamo Kiev een nederlaag in Denemarken. Aalborg BK bleek te sterk voor de Oranje-international: 3-0. Voormalig-FC Groningen-middenvelder Thomas Enevoldsen opende al na 11 minuten de score. Nicolaj Thomsen verdubbelde nog voor rust de marge. Thomsen maakte in blessuretijd ook nog de 3-0 voor Aalborg. Dinamo moet de koppositie in groep J op doelsaldo afstaan aan Steaua Boekarest, dat met 2-1 van Rio Ave won. Ook Aalborg heeft na drie duels 6 punten, maar verreweg het minste doelsaldo. Rio Ave pakte nog geen punt.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen