Vermeer: "Als je deze wint, zet je een heel goede stap"

23 oktober 2014, 14:14

Feyenoord hoopt vanavond (19.00 uur) een belangrijke stap in de richting van Europese overwintering te zetten. De Rotterdammers gaan op visite bij HNK Rijeka, de nummer twee van Kroatië. Doelman Kenneth Vermeer weet dat het centrale verdedigingsduo uit twee jongelingen bestaat, maar heeft vertrouwen in een goede afloop.

Door blessures van Joris Mathijs en Sven van Beek staan Matthew Steenvoorden (21) en Terence Kongolo (20) in de basis geposteerd bij Feyenoord. Kongolo heeft inmiddels al de nodige ervaring, maar Steenvoorden staat voor zijn basisdebuut. "Die jongen kan aardig voetballen", geeft Vermeer aan. "Hij moet gewoon doen waar hij goed in is. Als je ziet hoe hij tegen Heracles is ingevallen, dat is gewoon een compliment", aldus de 28-jarige Feyenoord-goalie.

Vermeer denkt dat overwintering een realistisch doel is voor Feyenoord. "Als je deze wedstrijd wint, zet je een heel goede stap. Maar het is nog heel ver", beseft de sluitpost. "Als je hier een goede uitslag neerzet en als je zorgt dat je thuis de wedstrijden wint, dan ga je over het algemeen door."

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen