Feyenoorder Manu verwacht 'pittig avondje' in Kroatië

23 oktober 2014, 12:16   Bijgewerkt: 23 oktober 2014, 13:10

Feyenoord treft vanavond (19.00 uur) in de Europa League een tegenstander die op papier te verslaan is: HNK Rijeka. De Kroatische formatie bezet de laatste plaats in de groep, met één punt uit twee wedstrijden. Desalniettemin is Elvis Manu op zijn hoede voor de tegenstander: "Het is een sterke tegenstander", waarschuwt de aanvaller van Feyenoord.

Manu baseert zijn standpunt op de wedstrijd van Rijeka tegen Sevilla. De Kroaten hielden de titelhouder van de Europa League knap op een 2-2 remise. "Ik denk dat veel mensen de kracht van Rijeka niet kennen, maar wij hebben dat wel gezien. Het wordt een pittig avondje", denkt de Feyenoorder. "Maar als we willen overwinteren in de Europa League moeten we een goed resultaat neerzetten."

In de wedstrijden tegen Besiktas, Zorya Luhansk en Standard Luik was Manu trefzeker voor Feyenoord. Hij is tot op heden de belangrijkste man van de Rotterdammers in Europa. "Sinds het begin van het seizoen is er veel veranderd voor mij. Ik moet wel de lijn doortrekken en niet blijven hangen in het succes dat er is geweest. Ik denk zeker nog weleens terug aan mijn verhuurperiode aan SC Cambuur. Daar heb ik de eerste stappen gezet om taakbewuster te gaan spelen. Ik pluk daar nu de vruchten van", glimlacht Manu.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen