Ambitieuze Bijker: "Ik heb de deur niet dichtgegooid"

20 oktober 2014, 17:24

Onlangs kwam naar buiten dat de contractonderhandelingen tussen Lucas Bijker en SC Cambuur waren vastgelopen, waardoor de kans minder groot werd dat de verdediger volgend seizoen nog in Leeuwarden zal spelen. Desalniettemin geeft de speler in kwestie aan dat het nog niet einde verhaal is. "We praten nu gewoon even niet, dat is iets heel anders."

Bijker heeft een aflopende verbintenis bij Cambuur en bereikte dus geen overeenstemming over een contractverlenging. "Maar ik heb de deur niet dichtgegooid", laat hij optekenen door Voetbal International. De verdediger laat weten hoe de vork in de steel zit. "De club heeft mij een voorstel gedaan en dat kwam niet overeen met mijn ambities. Daarna heb ik aangegeven dat we wat mij betreft nu niet verder hoeven te praten, want ik wil me niet laten afleiden door dit soort zaken."

De linkspoot sluit niet uit dat hij volgend seizoen nog bij de Leeuwarders onder contract staat. "Dat we er niet zijn uitgekomen betekent niet dat dat helemaal niet meer gaat gebeuren. Als we later nog eens rond de tafel gaan, kunnen we het alsnog eens worden", besluit Bijker.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen