Aangeboden door

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Dijkhuizen: "Op basis van organisatie en wilskracht"

Dijkhuizen: "Op basis van organisatie en wilskracht"

Claim een freebet van €50,00 bij Jacks.nl
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

19 oktober 2014 – FC Groningen liep dit seizoen nog geen averij op in eigen huis, maar Excelsior zorgde er zondagmiddag voor dat de Groningers tegen hun eerste puntenverlies van het seizoen aanliepen. De Kralingers kwamen door een eigen doelpunt van Maikel Kieftenbeld op voorsprong, maar zagen Eric Botteghin de eindstand op 1-1 bepalen.

Marinus Dijkhuizen, de trainer van Excelsior, was zeer tevreden over de prestatie van zijn ploeg. "FC Groningen had tot nu toe thuis alles gewonnen, dus ik ben zeker tevreden", zegt de keuzeheer van de promovendus op de website van zijn werkgever. "Op basis van organisatie en wilskracht is dit een verdiend punt voor ons", vindt Dijkhuizen.

Verdediger Sander Fischer was blij met het punt, maar vond dat er toch wel meer in zat. "We kwamen gelukkig op voorsprong, maar gaven verder weinig weg", stelt de aanvoerder van Excelsior. "Vervelend dat kort voor rust de gelijkmaker viel, maar verder hebben we niet veel weggegeven. Ik ben niet helemaal tevreden, maar op zich is het prima dat wij hier een punt hebben gehaald." Claim een freebet van €50,00 bij Jacks.nl Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

CLAIM 5 KEER EEN
FREEBET VAN €10,00! Meld je aan

Reacties

gerelateerd