Matchwinner Sneijder: "Topavond voor mij en de fans"

19 oktober 2014, 19:01

Wesley Sneijder genoot zaterdag van de zege op Dirk Kuyt. Door twee rake schoten van afstand van Sneijder legde Galatasaray stadgenoot en rivaal Fenerbahçe over de knie (2-1).

"Het was een lastige wedstrijd. Maar alleen wij verdienden te winnen. Wij bleven knokken tot het einde, mede dankzij de steun van de fans. Die hadden we vanavond nodig. Het was een topavond voor mij en voor iedereen die van Galatasaray houdt."

Beide doelpunten van Sneijder vielen in de slotfase. "In de eerste helft speelde ik meer van rechts en kon ik niet goed tussen de linies komen. De trainer zei in de rust dat ik meer vanuit het midden moest spelen, dichter bij de spitsen. En dat ik moest zorgen dat ik in een positie kwam om op goal te schieten."

Woensdag wacht voor Sneijder en zijn ploeggenoten de Champions League-wedstrijd tegen Borussia Dortmund. "Deze wedstrijd geeft ons vertrouwen voor het treffen met Borussia Dortmund. Dat wordt een moeilijke wedstrijd, maar ik heb er veel vertrouwen in en we moeten voor de zege gaan."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen