De Boer: "Uiteindelijk kan ik wel leven met dit gelijkspel"

19 oktober 2014, 00:10

"Een wereld van verschil", zo omschreef Ajax-coach Frank de Boer de eerste en tweede helft die zijn ploeg zaterdag speelde in de uitwedstrijd tegen FC Twente. Voor rust had de thuisclub het betere van het spel, na de doelwissel waren de rollen omgedraaid.

"Ik vond FC Twente heel goed beginnen. Wij waren telkens een stapje te laat en dat kwam door het kort zitten van FC Twente. We hadden geen rust aan de bal", aldus De Boer op de website van FC Twente. "Zij bleven in het begin dreigend, maar na acht minuten kregen we een beetje de controle. Zij gingen compact inzakken rondom de middenlijn. We hadden weliswaar meer balbezit, maar deden daar heel weinig mee. Dat heb ik in de rust aangegeven."

De Boer: "Je speelt hier op een fantastisch veld. Als het gras lekker vochtig is, wat heerlijk is voor ons en FC Twente, dan moet je heel zuiver zijn in de passing. De eerste en tweede helft waren een wereld van verschil. Uiteindelijk kunnen zij het niet meer belopen en je voelde de 1-1 aankomen. Gelukkig rolde die bal van Sigthórsson erin en in de laatste tien minuten waren beide ploegen door hun krachten heen. Uiteindelijk kan ik wel leven met dit gelijkspel."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen