Elm: "Luuk de Jong was de beste bij PSV"

18 oktober 2014, 22:20   Bijgewerkt: 19 oktober 2014, 11:15

Met respectievelijk twee goals en twee assists waren Adam Maher en Jetro Willems de blikvangers van PSV in de wedstrijd tegen AZ. Toch had de ploeg uit Eindhoven de eenvoudige overwinning (3-0) volgens AZ-middenvelder Viktor Elm vooral aan iemand anders te danken, namelijk spits Luuk de Jong.

"Luuk de Jong was de beste vanavond. Hij won al zijn duels", stelt Elm in gesprek met FCUpdate.nl. "Dat maakt het voor middenvelders, zoals Adam Maher, ook makkelijk om bij te sluiten." Dat uitgerekend Maher er twee maakte tegen AZ was saillant, want de spelmaker is afkomstig van de club uit Alkmaar. "Leuk voor hem dat hij nu goed in zijn vel lijkt te zitten", zegt Elm over zijn oud-teamgenoot. "Goed om te zien dat het, na het moeizame vorige seizoen, nu weer beter met hem gaat. Al had ik liever niet dat hij dat uitgerekend tegen AZ liet zien."

Elm was teleurgesteld over het optreden van zijn ploeg in Eindhoven. "We begonnen goed, maar na de 1-0 waren we mentaal niet sterk genoeg om het nog om te draaien. We deden niet meer wat we moesten doen. Na de 3-0 was het helemaal klaar, vanaf dat moment was het eigenlijk wachten op het laatste fluitsignaal."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen