AS Roma herpakt zich met ruime zege op Chievo

18 oktober 2014, 19:59

AS Roma heeft zich hersteld van de veelbesproken nederlaag tegen Juventus, in de laatste speelronde voor de interlandweek. De formatie van manager Rudi Garcia had zaterdag in het eigen Stadio Olimpico geen kind aan Chievo Verona. De laagvlieger werd met 3-0 aan de kant gezet. De eindscore was al bij rust bereikt.

Mattia Destro opende in de vierde minuut de score op aangeven van Miralem Pjanic. Adem Ljajic verdubbelde twintig minuten later de marge. De Serviër passeerde Chievo-keeper Francesco Bardi met een schot in de verre hoek. Francesco Totti stond met een fraaie pass aan de basis van de treffer. Totti zelf tekende in de 33ste minuut voor de 3-0. De clublegende benutte een strafschop, toegekend na een overtreding van Dario Dainelli op Daniele de Rossi.

AS Roma verloor twee weken geleden met 3-2 bij Juventus. De thuisclub kreeg voor rust twee strafschoppen, wat tot veel kritiek vanuit Rome leidde. AS Roma komt door de zege op Chievo weer op gelijke hoogte met Juventus. Beide clubs hebben achttien punten, maar het nog foutloze Juventus gaat later op de avond nog op visite bij Sassuolo.

Urby Emanuelson kreeg geen speeltijd bij AS Roma, Kevin Strootman is nog altijd geblesseerd.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen