Aangeboden door

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

ADO Den Haag zonder Derijck tegen NAC Breda

ADO Den Haag zonder Derijck tegen NAC Breda

Stort 20 euro bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

17 oktober 2014 – Timothy Derijck mist de belangrijke uitwedstrijd van ADO Den Haag tegen NAC Breda. De Belgische verdediger, overgekomen van PSV, kampt met een blessure aan zijn knie. Een mri-scan heeft uitgewezen dat er schade is aan de achterkant van zijn gewricht, weet het regionale Omroep West te melden.

Volgens de regionale omroep is het nog maar de vraag of Derijck op tijd hersteld is voor de wedstrijd van volgend weekend tegen FC Dordrecht. Beide wedstrijden gaan sowieso aan Danny Bakker voorbij, hij kampt met een rugblessure en is vermoedelijk tot de winterstop uitgeschakeld. "Ik heb een breukje in een rugwervel. Het moet genezen met rust. We gaan kijken welke dingen ik wel mag doen om in conditie te blijven."

Wilfried Kanon kan wel meedoen tegen NAC Breda. De verdediger speelde woensdagavond een interland met Ivoorkust, maar was vrijdag weer in Den Haag. Of hij fit genoeg is om te starten, moet nog blijken. Maak een account bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10! Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

STORT €20 EN ONTVANG
5 FREE WK BETS VAN €10! Meld je aan

Reacties

gerelateerd