Herrera geniet bij United van Rooney, Van Persie en Falcao

13 oktober 2014, 12:37

Ander Herrera werd afgelopen zomer door Manchester United gepresenteerd als aanwinst voor het middenveld. De Spanjaard moet, samen met zijn collega-middenvelders en de buitenspelers, het gouden trio (Wayne Rooney, Robin van Persie en Radamel Falcao) in stelling brengen. Herrera, momenteel uit de roulatie vanwege een gebroken rib, vindt het een genoegen om met de drie topaanvallers samen te mogen spelen.

Hoewel de Spanjaard zelf ook een aantal keren het net wist te vinden, heeft het bedienen van de spitsen voor hem de prioriteit. "Ik hou ook van het geven van assists. We hebben met Rooney, Van Persie en Falcao misschien wel de beste drie spitsen van de wereld tot onze beschikking. Juan Mata, Angel Di Maria, Adnan Januzaj, Daley Blind, Darren Fletcher en ik proberen ze zo goed mogelijk te helpen om te scoren."

Rooney, Van Persie en Falcao genieten niet alleen bij United veel status. Ook bij hun nationale ploegen zijn ze belangrijk. Alle drie spelers waren afgelopen weekend trefzeker voor hun land: Falcao vierde zijn rentree in de basis van Colombia met een treffer, Rooney maakte tegen Estland de winnende voor Engeland en Van Persie trof in de wedstrijd van Oranje tegen Kazachstan (3-1) doel vanaf elf meter.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen