"Diego Costa maakte zich zorgen en was gefrustreerd"

13 oktober 2014, 10:26

Spanje herstelde zich zondagavond enigszins van de verliespartij in Slowakije (2-1) van afgelopen donderdag. La Roja zegevierde met 0-4 bij het nietige Luxemburg. Eén van de Spaanse doelpunten werd geproduceerd door Diego Costa, die voor het eerst trefzeker was voor de nationale ploeg. Bondscoach Vicente del Bosque vindt het loon naar werken en is blij voor de spits van Chelsea.

"Hij geef echt alles", zegt Del Bosque over Diego Costa. "Hij wil het vertrouwen en de steun graag terugbetalen op het veld. Hij voelt zich op zijn gemak in deze spelersgroep en we waarderen zijn inzet. Tijdens de rust zei ik dat hij rustig moest blijven en dat het dan vanzelf zou komen. We zagen dat hij zich veel zorgen maakte over zijn prestaties. Hij was gefrustreerd, omdat het hem niet lukte om te scoren."

Uiteindelijk scoorde Diego Costa zijn eerste doelpunt voor het nationale elftal, waardoor er een last van zijn schouders af viel. "Als een speler met zo veel enthousiasme speelt, dan krijgt hij uiteindelijk wat hij verdient", besluit Del Bosque.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen