Martins Indi bood in kleedkamer excuses aan voor fout

13 oktober 2014, 09:17

Hoewel het Nederlands elftal veelvuldig het balbezit had, kwam Kazachstan afgelopen vrijdag in de Amsterdam ArenA op voorsprong. Bruno Martins Indi verloor zijn persoonlijke tegenstander Renat Abdulin uit het zicht en zag de verdediger op fraaie wijze de 0-1 aantekenen. De verdediger van FC Porto heeft zin de kleedkamer zijn excuses aangeboden voor het moment.

Gregory van der Wiel heeft dat in De Telegraaf bevestigd. "Hij moest speechen vanwege zijn 25ste interland en zei: 'Sorry voor de fout'", sprak de vleugelverdediger van Paris Saint Germain, die wel begrip kon opbrengen voor Martins Indi. "Het was zonde om de wedstrijd zo te beginnen. We moeten achterin scherper en alerter zijn", beseft de rechtsachter.

Uiteindelijk had de fout geen fatale gevolgen, aangezien Oranje met 3-1 won. Bovendien kan het een keer gebeuren, vindt Van der Wiel: "Ieder mens maakt fouten. En liever tegen Kazachstan dan tegen IJsland. Dit had mij ook kunnen gebeuren, want corners zijn soms lastig te verdedigen."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen