Vervelende hielblessure blijft Ibrahimovic parten spelen

12 oktober 2014, 15:47

Zlatan Ibrahimovic is nog steeds niet verlost van zijn slepende hielblessure. De vedette van Zweden zal vanavond (zondag) niet in actie komen in de EK-kwalificatiewedstrijd tegen Liechtenstein, nadat hij ook al het duel met Rusland (1-1) van afgelopen donderdag aan zich voorbij moest laten gaan. Bovendien is hij een vraagteken voor de thuiswedstrijd van Paris Saint Germain tegen RC Lens van komende vrijdag.

De krachtige spits liep de blessure een aantal weken geleden op, in het duel met Olympique Lyon (1-1). Hoewel hij daarna niet meer in actie kwam voor PSG, werd hij wel opgenomen in de selectie van Zweden. Hij weigerde echter met pijnstillers of een injectie te spelen en bleek nog niet genoeg hersteld van het fysieke ongemak. "Helaas kunnen we niet over hem beschikken. Zijn blessure weerhoudt hem nog steeds van het spelen", meldt de Zweedse bond.

Zonder Ibrahimovic had PSG het lastig in de Ligue 1. De regerend kampioen van Frankrijk speelde twee van haar laatste drie wedstrijden gelijk. Trainer Laurent Blanc hoopt dat hij snel weer kan beschikken over de Zweedse spits, maar zijn inzetbaarheid in het duel met Lens is uiterst onzeker.

De dinsdag na de wedstrijd tegen Lens spelen de Parijzenaars in de Champions League tegen APOEL Nicosia, in de groep van Ajax.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen