Twente-vrouwen spectaculair gelijk bij Telstar

11 oktober 2014, 21:06

De vrouwen van FC Twente hebben zaterdag met veel spektakel gelijkgespeeld bij Telstar in de BeNe League. De ploeg van coach Arjan Veurink boog een 3-0 achterstand om in een 3-4 voorsprong, maar na driekwart wedstrijd kwam de thuisclub terug tot 4-4. Dat bleek ook de eindstand in het TATA Steel Stadion van Telstar.

FC Twente, dat woensdag de eerste ontmoeting met Paris Saint Germain bij de laatste 32 van de Champions League met 1-2 verloor, leek al binnen 33 minuten kansloos. Door goals van Suzanne Admiraal, Linda Bakker en Kristen Koopmans stond het toen al 3-0 voor Telstar.

Nog voor de pauze kwam Twente echter terug tot 3-2, door toedoen van Yana Daniels en Anouk Dekker. Met doelpunten in de 55ste en 59ste minuut maakte Ellen Jansen de comeback in de tweede helft compleet. Voldoende voor de drie punten was het echter niet. Met haar tweede treffer van de avond bepaalde Bakker in de 68ste minuut de eindscore op 4-4.

FC Twente heeft na zeven wedstrijden zestien punten, goed voor de tweede plaats op de ranglijst. Koploper Standard Luik, dat nog een duel tegoed heeft, is nog zonder puntenverlies.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen