Groep G: Toivonen helpt Zweden, Janko matchwinner

Ger
9 oktober 2014, 23:03   Bijgewerkt: 9 oktober 2014, 23:19

Zweden heeft een punt overgehouden aan de thuiswedstrijd tegen Rusland in de EK-kwalificatie. Oud-PSV'er Ola Toivonen hielp de Scandinaviërs vlak na de hervatting aan de gelijkmaker.

De Russen waren op voorsprong gekomen via Alexander Kokorin. De aanvaller passeerde de voormalige PSV-doelman Andreas Isaksson met een lage schuiver. Sebastian Larsson hielp daarna een uitgelezen kans op de 1-1 om zeep door een strafschop te missen. Toivonen, tegenwoordig op clubniveau in Frankrijk actief voor Stade Rennes, tekende op aangeven van Jimmy Durmaz alsnog voor de 1-1. De doelpuntenmaker moest even later geblesseerd van het veld. Bij de thuisploeg ontbrak al de herstellende sterspeler Zlatan Ibrahimovic.

Voor Zweden is het de tweede opeenvolgende remise. De EK-kwalificatiecyclus was begonnen met een 1-1 tegen Oostenrijk. De Alpenbewoners kwamen deze keer wel tot een overwinning. De uitwedstrijd tegen Moldavië eindigde in 1-2. Marc Janko, oud-speler van FC Twente, zorgde voor de beslissing. De spits incasseerde in de slotfase nog wel een rode kaart. In het overige pouleduel hielden Liechtenstein en Montenegro elkaar op een doelpuntloos gelijkspel.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen