De Leeuw laat oefenduel FC Groningen schieten

8 oktober 2014, 09:45

Michael de Leeuw reist niet met FC Groningen mee naar Duitsland, waar de club vanavond (woensdag) een oefenwedstrijd speelt tegen Rot-Weiss Erfurt. De aanvaller is weliswaar hersteld van een griepaanval, maar in overleg is besloten dat de clubtopscorer in Groningen met extra trainingen weer op krachten komt. Dat meldt de club op haar website. De Leeuw hoopt weer topfit te zijn als Excelsior 19 oktober op bezoek komt.

FC Groningen mist in Erfurt ook de geblesseerden Tom Hiariej, Lorenzo Burnet, Mimoun Mahi, Martijn van der Laan, Hilal Ben Moussa en Nick Bakker. Bovendien is ook Hans Hateboer niet van de partij, hij is opgeroepen voor het Nederlands beloftenelftal. Rot-Weiss Erfurt heeft FC Groningen uitgenodigd ter gelegenheid van het afscheid van het oude stadion, het Steigerwaldstadion. Het oefenpotje begint vanavond om 19.30 uur.

Rot-Weiss Erfurt speelt momenteel in de derde Bundesliga. De Oost-Duitse ploeg speelde in het seizoen 1991/1992 in de UEFA Cup tegen FC Groningen en won toen, waarna het in de volgende ronde Ajax trof.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen