Hoofdrollen John en Martins Indi bij Porto en Benfica

5 oktober 2014, 21:16   Bijgewerkt: 5 oktober 2014, 23:46

Benfica had het zondagavond lange tijd lastig tegen laagvlieger Arouca, maar liep in het laatste kwartier uit naar een ruime 4-0 overwinning.

Pas ver in het tweede bedrijf kwam het elftal van trainer Jorge Jesus op stoom. Talisca opende met zijn zesde doelpunt van het seizoen de score. Derley, Eduardo Salvio en Jonas volgden zijn voorbeeld in het laatste kwartier. Ola John, in de tweede helft binnen de lijnen gekomen, verzorgde het voorbereidende werk bij de laatste twee doelpunten.

Bij FC Porto, dat het ook niet gemakkelijk had, vertolkte Bruno Martins Indi een hoofdrol. De verdediger verzorgde het openingsdoelpunt bij de 2-1 overwinning op Sporting Braga.

Na een kopbal uit een corner tikte Martins Indi de bal bij de tweede paal eenvoudig binnen. Zé Luis bracht Braga nog in het eerste bedrijf weer langszij. Met een tackle probeerde Martins Indi het doelpunt nog te voorkomen, maar dat bleek tevergeefs. Juan Quintero bezorgde het elftal van trainer Julen Lopetegui na een goed uur alsnog de overwinning.

Met de overwinning blijft Porto in het spoor van Benfica, dat na zeven speelrondes pas twee verliespunten heeft. Porto heeft vier punten minder. De afgelopen drie competitiewedstrijden eindigden voor Porto in een gelijkspel.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen