Mourinho en Wenger blijven kibbelen: "Niet netjes"

5 oktober 2014, 18:57   Bijgewerkt: 5 oktober 2014, 23:34

Chelsea-trainer José Mourinho was verbaasd over de duw die hij tijdens Chelsea-Arsenal kreeg van collega Arsene Wenger. "Er zijn twee gebieden rond de dug-out, voor iedere manager één. Hij kwam naar mijn ruimte. Als het nu was om een speler te instrueren, dan had ik er geen moeite mee gehad", aldus Mourinho na afloop van de door zijn elftal gewonnen wedstrijd (2-0).

Wenger vroeg nadrukkelijk om een rode kaart na een tackle van Gary Cahill op Alexis Sanchez. Toen Mourinho zich met de wild gebarende Fransman bemoeide, kreeg hij een duw. "Hij wilde de scheidsrechter onder druk zetten om een rode kaart te geven aan een van mijn spelers. Ik denk niet dat dat past bij zijn imago als iemand die fair play een warm hart toedraagt."

Wenger was na afloop nog niet afgekoeld. "Chelsea had drie rode kaarten verdiend. Ik vind het onbegrijpelijk dat Cahill het einde van de wedstrijd heeft gehaald. Voor Branislav Ivanovic en Oscar geldt hetzelfde. Ze hadden allemaal rood verdiend. Omdat ik kwaad was over een overtreding ben ik buiten mijn coachvak getreden. Er stond iemand in mijn weg. Verder wil ik er niets over kwijt."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen