AZ knokt zich terug naar gelijkspel tegen Twente

Ger
5 oktober 2014, 16:32   Bijgewerkt: 5 oktober 2014, 17:31

AZ heeft alsnog een punt gehaald uit het duel met FC Twente. De thuisploeg kwam op voorsprong, maar gaf deze na rust volledig weg. AZ knokte zich knap terug in eigen huis en stopte de knappe overwinningsreeks van de Tukkers. Eindstand: 2-2.

Twee ploegen in vorm; altijd het recept voor een interessante, leuke wedstrijd. AZ won haar laatste twee duels en FC Twente wist al drie keer op rij de volle buit te pakken. Zeker met het oog op de ranglijst konden beide partijen goede zaken doen. Dat gold vooral voor AZ. Aangezien het slechts een punt onder de Tukkers stond voorafgaand aan het duel in Alkmaar, zou een overwinning meer dan welkom zijn.

Maar als je niet effectief genoeg bent, krijg je vanzelf een doelpunt tegen. En dat gebeurde tot tweemaal toe. Binnen het eerste kwartier na de theepauze sloeg FC Twente dodelijk toe. Smaakmaker Hakim Ziyech nam de ploeg op sleeptouw. In eerste instantie krulde hij een vrije trap perfect op het hoofd van Kyle Ebecilio, even later was hij zelf de afmaker na een schaarbeweging en een geplaatste poging in de verre hoek: 1-2.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen