Manchester United ontsnapt tegen Everton

Ger
5 oktober 2014, 14:58

Louis van Gaal heeft voor het eerst dit seizoen twee opeenvolgende competitieduels gewonnen met Manchester United. De Nederlandse oefenmeester zag zijn elftal op het eigen Old Trafford afrekenen met Everton: 2-1.

United, met Oranje-internationals Robin van Persie en Daley Blind als basiskrachten, kwam in de eerste helft op voorsprong. Angel Di Maria schoot op aangeven van Juan Mata met rechts raak. Op slag van rust leek de thuisploeg de 1-1 te moeten incasseren. Na een overtreding van Luke Shaw op Tony Hibbert ging de bal op elf meter, maar Leighton Baines wist het buitenkansje niet te verzilveren.

Tien minuten na de hervatting viel de gelijkmaker alsnog. Steven Naismith was trefzeker met zijn hoofd. Baines revancheerde zich voor zijn eerdere misser door de assist bij het doelpunt te verzorgen. De drie punten gingen echter toch naar United. Met zijn eerste treffer voor de Red Devils zorgde Radamel Falcao na ruim een uur spelen voor de beslissing. De Colombiaan tikte van dichtbij de 2-1 binnen.

United, dat in de vorige speelronde met dezelfde cijfers had gewonnen van West Ham United, stijgt door de nieuwe zege naar de voorlopige vierde plaats in de Premier League. Everton, de nummer vijf van vorig seizoen, bezet na zeven wedstrijden de teleurstellende zeventiende positie.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen