Malaga kopieert knappe prestatie van Fenerbahçe

5 oktober 2014, 00:00

Eerder op zaterdagavond wist Fenerbahçe met tien man te winnen van Konyaspor. Malaga heeft dat kunstje goed afgekeken, aangezien de Zuid-Spaanse ploeg in de Primera División hetzelfde wist te bereiken. Het won in eigen huis met 2-1 van Granada.

De wedstrijd was één minuut onderweg, toen Youssef El Arabi de bezoekers uit Granada al op voorsprong bracht. Roque Santa Cruz herstelde het evenwicht namens Malaga na een uur spelen. Even later werd Marcos Angeleri met een rode kaart van het veld gestuurd, maar net als Fenerbahçe wist Malaga een 1-1 tussenstand met een man minder om te buigen in een 2-1 zege. Antunes kroonde zich vanaf elf meter tot matchwinner.

Nordin Amrabat stond in de basis bij Malaga, maar werd na 58 minuten gewisseld. Voormalig FC Twente-speler Roberto Rosales speelde de gehele wedstrijd.