Pellè definitief opgeroepen voor Italië, Balotelli niet

4 oktober 2014, 21:32

Wat al zo goed als zeker was, is nu definitief: Graziano Pellè behoort tot de nationale selectie van Italië, voor de EK-kwalificatiewedstrijden tegen Azerbeidzjan en Malta. De spits van Southampton krijgt onder meer de voorkeur boven Mario Balotelli, die wederom geen uitnodiging ontvangen heeft van bondscoach Antonio Conte.

Pellè maakte afgelopen zomer de overstap van Feyenoord naar Southampton en wist de afgelopen weken uit te blinken voor The Saints. Vooral zijn fabuleuze omhaal in de wedstrijd tegen Queens Park Rangers (2-1) mocht er zijn. Het is de eerste keer dat hij deel uitmaakt van de nationale selectie. In het verleden vertegenwoordigde hij Italië wel in diverse jeugdelftallen.

Naast de naam van Pellè vallen ook de namen van Daniele Rugani (Empoli), Giacomo Bonaventura (AC Milan), Thiago Motta (Paris Saint Germain) en Manuel Pasqual (Fiorentina) op.

De volledige selectie van Italië

Doel: Buffon, Perin, Sirigu

Verdediging: Bonucci, Chiellini, Ogbonna, Ranocchia, Rugani

Middenveld: Aquilani, Bonaventura, Candreva, Darmian, De Sciglio, Florenzi, Marchisio, Parolo, Pasqual, Poli, Thiago Motta, Verratti

Aanval: Destro, Giovinco, Immobile, Osvaldo, Pellé, Zaza

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen