Sneijder grote man bij Galatasaray met fraaie goal

4 oktober 2014, 19:23   Bijgewerkt: 4 oktober 2014, 23:06

In de Turkse Süper Lig heeft Galatasaray zaterdagavond een uitoverwinning op Kayseri Erciyesspor geboekt. Op bezoek in het Kadir Has stadion zegevierde Cimbom met 0-2 over de laagvlieger. Wesley Sneijder had een belangrijk aandeel in de uitzege. De Nederlander toverde een vrije trap op zeer fraaie wijze om in een doelpunt.

Met Wesley Sneijder in de basisopstelling had Galatasaray het betere van het spel tegen Erciyesspor. In de eerste helft werd dit nog niet uitgedrukt in de stand, maar al vroeg in het tweede bedrijf zorgde Burak Yilmaz met zijn vijfde van het seizoen voor de bevrijdende 0-1. Sneijder verdubbelde in de 68ste minuut de marge. De international van Oranje schoot een vrije trap prachtig tegen de touwen. De late 1-2 van Caner Osmanpasa was alleen voor de statistieken.

Galatasaray komt nu gezamenlijk aan kop met het verrassend goed presterende Mersin Idman Yurdu en Akhisar Belediyespor, dat nog een wedstrijd tegoed heeft. Dat geldt ook voor Besiktas (Balikesirspor-uit), dat Galatasaray in het geval van een overwinning passeert. Fenerbahçe kan haar aartsrivaal evenaren, maar dan moeten Dirk Kuyt en co wel van Konyaspor winnen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen