Dramatische start leidt eerste seizoensnederlaag Atlético in

Dramatische start leidt eerste seizoensnederlaag Atlético in

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

4 oktober 2014 – Atlético Madrid is zaterdagmiddag voor de eerste keer van het seizoen als verliezer van het veld gestapt. De Madrilenen, die midweeks in de Champions League nog wist te winnen van Juventus, kwamen een onthutsend zwak begin niet meer te boven tegen Valencia: 3-1. In Mestalla keken Los Rojiblancos al na dertien (!) minuten spelen tegen een 3-0 achterstand aan.

Atlético wist niet wat het overkwam in de sinaasappelstad. Het wilde de belangrijke Champions League-overwinning van afgelopen woensdag zo graag een passend gevolg geven in de Primera División, maar dit lukte allerminst. Een eigen doelpunt van Miranda, en treffers van Andre Gomes en Nicolás Otamendi zorgden voor een desastreuze start voor Atlético, dat na dertien minuten al drie doelpunten had geïncasseerd. Een onwerkelijk gevoel voor de Madrileense club, aangezien de defensie normaliter muurvast is.

Een kopdoelpunt van Mario Mandzukic leek een wederopstanding in te luiden, maar Atlético gooide haar eigen glazen in tegen Valencia: Guilherme Siqueuria wist vlak voor de theepauze geen raad met een strafschop. In de tweede helft kon Atlético weinig forceren, ondanks een behoorlijk overwicht. De Italiaanse spits Alessio Cerci werd vlak voor tijd nog met zijn tweede gele kaart van het veld gestuurd.

Valencia gaat na de zege aan kop in de Primera División, maar kan dit weekend nog gepasseerd worden door FC Barcelona. Atlético staat derde, drie punten achter Valencia en twee punten achter Barça.

Reacties

gerelateerd