Adriaanse: "Geen club heeft zoveel talent als Utrecht"

4 oktober 2014, 13:01   Bijgewerkt: 4 oktober 2014, 13:35

Co Adriaanse is tevreden over de ontwikkeling die FC Utrecht doormaakt. De technisch adviseur probeert met de club aanvallender te spelen en het publiek te vermaken. Dat verloopt vooralsnog met vallen en opstaan, maar Adriaanse ziet vooruitgang. De oud-trainer is ook zeer te spreken over coach Rob Alflen.

Adriaanse geeft in gesprek met de NOS aan dat de nieuwe oefenmeester aanvallend durft te wisselen. "Willem II was hier in de competitiewedstrijd gelijkwaardig. Alflen bracht met Leon de Kogel een spits in. Jurgen Streppel reageerde door een aanvaller naar de kant te halen en een middenvelder in te brengen. Alflen schaakte dus met wit en Streppel met zwart. Dat bevalt me wel", aldus Adriaanse.

De toekomst van de Domstedelingen ziet er rooskleurig uit, zo stelt Adriaanse. De adviseur heeft erg veel vertrouwen in de talenten van de club. "Er is geen club in Nederland die kan zeggen dat ze zoveel talentvolle spelers hebben. We hebben er hier zeven heel jonge, zeer talentvolle en vooral razendsnelle vleugelspelers."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen