FC Groningen wellicht zonder De Leeuw tegen Feyenoord

Ger
3 oktober 2014, 17:06

FC Groningen moet het zondag in het uitduel met Feyenoord mogelijk zonder Michael de Leeuw stellen. De clubtopscorer is herstellende van ziekte. Trainer Erwin van de Looi beslist zaterdag of De Leeuw zal worden opgenomen in de wedstrijdselectie.

Tom Hiariej is er in Rotterdam zeker niet bij. Hij viel vorige week in de thuiswedstrijd tegen Willem II uit met een hamstringblessure en is daar nog niet van hersteld. De langer geblesseerde Lorenzo Burnet, Mimoun Mahi, Nick Bakker, Hilal Ben Moussa en Martijn van der Laan zijn eveneens afwezig. "Het is wel jammer dat we weer wat krapper in de spelers komen te zitten. Dit wil je liever niet, maar het gebeurt toch", zegt Van de Looi op de website van de noorderlingen. "Maar het gaat uiteraard om de jongens die er wel bij zijn en met die ploeg gaan we vol voor het resultaat."

Van de Looi verwacht zondag 'een heet middagje' tegen Feyenoord. "De laatste weken zie je wel meer vastigheid ontstaan in hun ploeg en is duidelijker hoe ze spelen. Ze hebben de wedstrijd van donderdagavond in de benen, maar hebben die ook gewonnen. Dat kun je ongeveer tegen elkaar wegstrepen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen