FC Twente fit naar Alkmaar: "Een pittige uitwedstrijd"

3 oktober 2014, 15:54

Voor FC Twente staat er zondagmiddag een lastige uitwedstrijd op het programma. De Tukkers gaan op visite bij AZ, dat de smaak de laatste weken aardig te pakken heeft. Alfred Schreuder, de coach van de Enschedese formatie, denkt dat het een zware kluif wordt. "Het wordt pittig."

Het treffen tussen AZ en Twente is een ontmoeting tussen de nummers zes en vijf van de ranglijst. "AZ heeft in een onrustige periode gezeten, maar ook toen goed gepresteerd", geeft Schreuder aan  op het digitale thuis van de Tukkers. "Het wordt een pittige uitwedstrijd en zoals we in de laatste wedstrijden gedaan hebben, zullen wij ook nu proberen ons eigen spel te spelen. We willen we vroeg in de wedstrijd hoog druk zetten en uiteindelijk bepaalt de kracht van de tegenstander hoelang je dit vol kunt houden", weet de keuzeheer.

Als het aan Schreuder ligt, dan wordt het een attractieve wedstrijd. "Een duel tussen twee teams die op de aanval spelen en ruimtes weggeven. Dan gaat het erom, wie daar het beste mee omgaat, die ploeg zal winnen", aldus de Twente-trainer, die niet kan beschikken over Renatio Tapia (enkel). "Verder is iedereen fit."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen