Van Gaal moet keuzes maken in verdediging United

Van Gaal moet keuzes maken in verdediging United

3 oktober 2014 – Louis van Gaal stelde in zes wedstrijden maar liefst twaalf verschillende verdedigers op bij Manchester United. De manager kampt met grote defensieve zorgen, aangezien de ziekenboeg continu vol zit met verdedigende krachten. Voor de wedstrijd van komende zondag moet Van Gaal wederom puzzelen.

Tyler Blackett, dit seizoen een vaste waarde, keert bij United terug van een schorsing. "Uiteraard wil ik iedere wedstrijd spelen en probeer ik de manager te overtuigen van mijn kwaliteiten", zegt de jonge verdediger. "Ik wil ervaring opdoen en de eerste wedstrijden smaken naar meer. Er is veel concurrentie in de ploeg. We proberen elkaar te prikkelen. Marcos Rojo en Daley Blind zijn allebei gekomen en passen zich moeiteloos aan. We willen allemaal slagen."

Van Gaal moet keuzes maken in de achterhoede. Hij kan in het centrum opteren voor Marcos Rojo, die wellicht zijn plaats op links moet afstaan aan Luke Shaw. De van Sotuhampton overgekomen linksachter kende vorige week zaterdag een puik debuut. Phil Jones keert misschien terug en jongeling Paddy McNair kijkt ook terug op een prima debuut.

gerelateerd

Meer nieuws

  1. woensdag 3 maart 2021

  2. dinsdag 2 maart 2021