Aangeboden door

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Cambuur moet vrezen voor vertrek captain: "Vervelend"

Cambuur moet vrezen voor vertrek captain: "Vervelend"

Stort 20 euro bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

1 oktober 2014 – Het is nog maar de vraag of Mohamed El Makrini volgend seizoen nog voor SC Cambuur speelt. De 27-jarige aanvoerder heeft de clubleiding van de Leeuwarders in de wachtkamer geplaatst, nadat zij wilden praten over een contractverlenging. Hij wil zich in januari beraden over zijn toekomst.

De verrichtingen van El Makrini zouden nauwlettend in de gaten worden gehouden door Nederlandse subtoppers en clubs uit de Duitse tweede Bundesliga. "Hij is aanvoerder, dus dat is vervelend", stelt technisch manager Marcel Keizer in De Telegraaf. "Wij moeten op een gegeven moment verder en kunnen niet blijven wachten. Dan moeten we op zoek naar een nieuwe nummer zes", vervolgt de technische man.

Trainer Henk de Jong stelt dat El Makrini niet bang hoeft te zijn dat hij op de bank terechtkomt, omdat hij niet wil verlengen. "Mo is altijd ontzettend loyaal en eerlijk. Hij heeft eerder al gezegd dat hij straks 28 is en misschien nog een mooie stap wil maken. Ik kan die jongens er ook niet allemaal naast zetten, hè. Dan degraderen we straks en krijg ik zelf nog een schop onder mijn kont. Ik zou het wel heel mooi vinden als ze gewoon allemáál verlengen en we er in ieder geval als club nog wat aan over kunnen houden."

Cambuur is wel met Erik Bakker in gesprek over een verlenging van zijn verbintenis. De Friezen willen ook door met doelman Leonard Nienhuis en proberen bovendien de huurovereenkomst van Albert Rusnák (Manchester City) te verlengen tot het einde van het seizoen. Deze loopt in januari af. "Dat staat komende maand op de rol, maar het wordt héél moeilijk." Maak een account bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10! Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

STORT €20 EN ONTVANG
5 FREE WK BETS VAN €10! Meld je aan

Reacties

gerelateerd