Schaken hoorde op tv waarom hij 'Go Ahead' écht miste

29 september 2014, 16:47

Feyenoord-aanvaller Ruben Schaken dacht dat hij vanwege een lichte knieblessure niet was geselecteerd voor de Eredivisiewedstrijd van afgelopen zaterdag tegen Go Ahead Eagles (0-4 winst). De vleugelspits keek dan ook verbaasd op toen hij zijn coach Fred Rutten op televisie hoorde uitleggen dat hij thuis moest blijven omdat Lex Immers weer inzetbaar was.

"Na de bekerwedstrijd tegen Go Ahead (2-0 verlies, red.) had ik last van mijn knie, maar met pijnstillers had ik best kunnen spelen", zegt Schaken tegenover Metro. "Ik ging ervan uit dat die lichte blessure de reden was dat ik niet bij de selectie zat, maar toen hoorde ik de trainer ineens zeggen dat ik buiten de groep was gelaten omdat hij andere spelers de voorkeur gaf. Ik was heel erg verbaasd, dat was even slikken."

Boos is Schaken echter niet. "Ik heb de trainer nog niet gesproken en ik ga ook niet om een uitleg vragen. Dit hoort erbij. Grote talenten als Jean-Paul Boëtius en Tonny Vilhena spelen ook niet. De concurrentie is nu eenmaal groot. Er zijn miljoenen euro's neergelegd voor nieuwe spelers, dat speelt ook een rol. Een Porsche Cayenne van een paar ton laat je niet in de garage staan, zeg ik altijd maar. Dat is in de voetballerij ook van toepassing. Maar goed, ik loop al een tijdje mee en ik red me wel weer. Het is aan mij om te laten zien dat ik wel nog van waarde ben."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen