Van de Looi wil honderd procent thuisscore behouden

27 september 2014, 12:07

FC Groningen speelt zondag haar derde thuiswedstrijd van het seizoen, tegen Willem II. De vorige twee duels in de eigen Euroborg werden winnend afgesloten en coach Erwin van de Looi hoopt dat zijn ploeg na het weekend nog altijd zonder puntenverlies in eigen huis zal zijn.

"We hebben zondag onze derde thuiswedstrijd van het seizoen. Tegen Heracles en Ajax hebben we de drie punten gepakt en dat willen we zondag ook graag. Als wij ons eigen niveau halen, dan gaat dat ook gebeuren tegen Willem II", stelt Van de Looi op de officiële clubsite. Hij is wel waakzaam voor de tegenstander. "Willem II heeft zeker voorin kwaliteit en op het middenveld redelijk wat ervaring. Ze spelen onbevangen. Het lijkt erop alsof 'alles mag en niets moet' voor hen." 

Van de Looi kan 'gewoon' beschikken over clubtopscorer Michael de Leeuw, die zijn oude club ontmoet. Hij zal op de linkerflank geposteerd staan. "Michael deed het afgelopen woensdag naar behoren en scoorde. Dat is altijd wel lekker. De Leeuw is niet een typische linksbuiten zoals Kostic of Mahi, maar hij vult het op zijn eigen manier in. Hij komt met zijn manier van spelen iets vaker voor het doel en daar kwam woensdag een prima doelpunt uit."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen